Medium – Huiskamer avonden

Medium Ad

Ik ben een helderhorend, helderziend en helder wetend medium. Ik ben een doorgeef luik wat iets door kan geven. Het gebeurt door mij heen en ik laat het gebeuren in mij. Je kan mij zien als een soort communicatiemiddel wat zich richt op alles wat trilling is.

Er is niet direct een voorwerp, foto oid voor nodig, maar soms vinden mensen het wel fijn om een voorwerp mee te nemen en dan kan ik ook dit gebruiken. Het voorwerp is ook drager van de trilling die gelezen kan worden.

Met zijn indringende inzichten en zijn leringen over hoe spiritualiteit op geaarde en praktische manieren in het dagelijks leven kan worden geïntegreerd, melden deelnemers diepgaande verschuivingen terwijl ze een nieuw begrip ontdekken van wie ze zijn.

In een 1-op-1 sessie is er een reading tijdens een intake waardoor de rode draad van je klachten, valkuilen maar ook de positieve kwaliteiten en wensen bloot komen te liggen. Gedurende de sessie(s) gebruik ik de afstemming en techniek om directer tot de kern te komen, waardoor de behandeltijd korter zal zijn.

Huiskamer avonden

Wil je graag met een groep vrienden, familie of kennissen antwoorden hebben op vragen. Dan is het ook mogelijk om deze afstemming tijdens de no-nonsens huiskamer avonden te ervaren. De avonden zijn leuk om te organiseren en te geven, ze zijn aards en vol humor. Iedereen komt aan de beurt. Het is directer en intiemer dan voor een zaal.

Kosten

Huiskamer avond tot max 8 personen € 100,-
Voor elke persoon meer komt er €10,- per persoon bij.

Avonden zijn mogelijk door het gehele land, reiskosten hiervoor zijn in overleg. Koffie, thee, etc is voor de persoon die de avond organiseert.