Therapie

Magnetiseren

Magnetiseren is het doorgeven van energie door middel van handoplegging. Wanneer jouw zelfgenezend vermogen niet voldoende werkt of wanneer jij ondanks medische zorg niet genoeg vermindering ervaart van de klachten en de pijn, is het mogelijk via magnetiseren verlichting te bieden.

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een (psycho)therapie met behulp van hypnose om psychische, emotionele en/of fysieke klachten te verbeteren of op te lossen. Een hypnotische staat (trance) wordt doelbewust opgewekt als therapeutisch middel. Het is een verbale therapie, waarbij de trance gebruikt wordt voor verschillende doeleinden.

Relatietherapie

Relatietherapie helpt om samen na te denken over de toekomst en stil te staan bij de verbinding en liefde voor elkaar. Het uiteindelijke doel is dat partners bewuster worden en zo vrijheid ervaren in het maken van keuzes. Hierdoor ontstaat ruimte om keuzes te maken die de eigen individualiteit vergroot en de verbondenheid met elkaar vertrekt.

Drukpuntmassage

Vooral drukpuntmassage combineer ik vaak met magnetiseren. Tijdens de drukpuntmassage gebruik ik dezelfde punten die een acupuncturist gebruikt. Op meridianen bevinden zich veel punten welke staan voor een menselijke emotie.

Non-duaal focussen

Vaak zitten we vast in emotionele overtuigingen, houdingen, projecties, verwachtingen en geconditioneerd gedrag. Gevolg is dat wij buiten ons zelf gaan zoeken naar zekerheid en liefde, onszelf inhouden of over reageren, het zoeken in kicks, groter huis, auto enz. en als het niet onder controle is blijven hangen in drama. Wij blijven verslaafd aan de nukken van het ego.

EMDR

EMDR is een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van een negatieve ervaring. Door identificatie van het actueel meest emotioneel beladen beeld. En de samenvoeging met oogbewegingen wordt een snelle herprogrammering van de ervaring gestimuleerd. EMDR wordt los van hypnotherapie gegeven.

Hoe weet ik welke vorm van therapie voor mij geschikt is?

Tijdens het kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen, beantwoord ik jouw vragen en kijken we of er een goede klik is om te kunnen samenwerken. In overleg wordt bepaald welk type begeleiding het beste bij jouw situatie past.

Kiezen therapie Wognum