Werkwijze en tarieven

Werkwijze

Tijdens het telefonisch kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen, beantwoord ik jouw vragen en kijken we of er een goede klik is om te kunnen samenwerken. In overleg wordt bepaald welk type begeleiding het beste bij jouw situatie past en plannen we een  afspraak in. 

Ik werk met een integrale benadering van therapie en psychosociale begeleiding, meng traditionele coaching, NLP, Gestalt therapie, Rebirthing en non-dualiteit. 

Tarieven

  • Telefonische Kennismaking GRATIS
  • Magnetiseren / reading € 65,- per keer.
  • Coaching en therapie sessies zijn € 85,- per keer.
  • De relatietherapie voor paren is € 95,- per keer.
  • Deze bedragen zijn inclusief BTW 21%.

Als de genoemde bedragen voor jou of jullie niet haalbaar zijn, maar je wilt toch graag gebruik maken van mijn diensten, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Dan kunnen we in onderling overleg bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Annuleringsvoorwaarden: Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de sessie. Mocht je je niet afmelden of te laat afmelden dan ben ik genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen. 

Zorgverzekeraars

Een groot aantal ziektekostenverzekeraars vergoed de kosten niet vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering, aangezien ze mijn diensten onder preventie plaatsen. Ook wordt de aanvullende zorgverzekering voor veel mensen steeds duurder terwijl het nu juist de aanvullende zorgverzekering is waaruit (meestal slechts een deel) van de behandelingen die ik geef worden betaald. De jaarpremie die jij dan voor een aanvullende zorgverzekering moet betalen is vaak meer dan wat je per jaar bij mij aan behandelingen uitgeeft. Daarom voelt het voor mij ongemakkelijk om me aan te sluiten bij zorgverzekeraars voor vergoeding, aangezien dit in veel gevallen weinig te bieden heeft.